• +1
  • -0
  • 1 rating
1 ratingX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

10 ok amiért szeretik a férfiak a telt nőket

A következőkben olvashattok pár valódi okot, miért is szeretik a férfiak a nők kerekded nőket. Ezek a vonalak bizony jelentős hatást gyakorolnak a férfiak agyára.
Dús formák és hihetetlen hatásuk
Dús formák és hihetetlen hatásuk

Tudományosan bizonyított tény, hogy a férfiak szeretik a telt női idomokat. Tudósok vizsgálták a férfiak agyát mialatt azok különböző képeket nézegettek, olyanokat amik telt nőket ábrázoltak és olyanokat, amelyeken olyan nők voltak, akik nem voltak olyan kerekdedek. Találjátok ki történt!
Az előbbiek olyan hatást váltottak ki a férfiak agyában, mintha enyhe kábítószert vettek volna be. Azt a mindenit!

A homokóra alkat-36-24-36

Antropológusok nyilatkozata szerint a férfiak a rövid derekat preferálják, tekintet nélkül a testsúlyra. Ez lefordítva azt jelenti, hogy az a fontos, hogy a derékvonal arányosan illeszkedjen a csípő és mell méreteihez, így rajzolva ki a homokóraformát. Igen, ennyit a tipikus 36-24-36 szabályról!

Gömbölyded lányok okosabb kisbabák?

Melyik leendő apuka ne akarna egy okos nőtől okos kis csemetét? A UC Santa Barbara tanulmánya utalt rá, hogy azok a nők akik erősebbek popsiban és itt-ott, talán reprodukciós (szaporodási) előnyben vannak. Ezeken a zsír raktározó területekben ugyanis omega 3 zsírsav is bőven van raktározva a szervezetben, ami nem csak a leendő édesanyának hasznos, de a kisbaba agyának fejlődésében is kiemelt szerepe van a terhesség alatt.

Kezdjük Marilyn-nel

Ő az eredeti és elsőrendű bajnok a homokóra-forma versenyben. De íme még néhány feledhetetlen csajszi: Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Mae West, Betty Page and Jane Russell. És a manapság is akad jelentkező bőven, gondoljunk csak Christina Hendricks-re vagy ott van még Kate Winslet, Tyra Banks, Sara Ramirez, Scarlett Johansson, Beyoncé és még sorolhatnánk! Csupa híres és híresen gyönyörű nő, akiket elismer a világ.

Eredendő természetes kiválasztódás

A nők miután túl vannak a termékeny éveiken, gyakran veszítenek a gömbölyödő ívekből és csak a szélesedő derékvonal marad meg (mivel ebben az időszakban a szervezet zsírban raktározott ösztrogén készleteire nagy szükség van). Ebből arra következtetnek az antropológusok, hogy a nők vonzerejének és telt idomainak köze kell legyen az egészséges reprodukciós fittséghez. Ezért lehetnek tudat alatt is vonzóbbak a férfiak számára.

Frontális ütközők- az emlőmirigyek

Ez nem olyan csábos téma lesz, mint ahogy azt elsőre gondolhatnák egyesek, mivel az általános teória arról, hogy miért kedvelik a férfiak jobban a dús keblű hölgyeket, bizony arra vezethető vissza, hogy ők is csak a majmoktól származnak. Amikor az emberszabású majmok elkezdtek két lábon járni a mellek vették át azt a jelző funkciót, ami azt mutatta, hogy a nőstény készen áll a párzásra, míg régen(amíg négy lábon jártak) ezt a színes hátsójuk jelezte. Mennyivel jobb ez, nem?

Divat vs. Ami után a férfiak valóban vágyakoznak

Bár a női divat a sovány, kb 0-s méretű nőket kínálja szívesebben, addig a Brittish Grazia magazin úgy találja: ’A férfiak túlnyomó többsége azt állította, hogy a teltebb, formásabb nőkhöz sokkal jobban vonzódnak mint a soványakhoz.’ Mi több 80%-uk a 18 és 50 év közötti férfiaknak azt mondta, hogy az érzékibb nőket preferálja, úgy mint mondjuk a híres plus-size modelt, Nancy Hayssen-t.

Hugh Hefner igaza

A Playboy, FHM vagy a Maxim magazinoknak nyereséges, ha telt nőket ábrázolnak a lapjaikban, mivel így több fogy magazinokból. Emlékezzetek csak arra a tanulmányra a férfiak agyáról..! Mióta a telt nőket ’könnyű drogoknak’ találták a tanulmány alapján, gondoljátok, hogy lehet kapcsolat a felnőtt filmek és a függőség között?

Kultúrák és női formák

Egy tanulmány, ami a férfiak dús, formás hölgyekhez való hozzáállását vizsgálta, azt mutatta ki, hogy azok a férfiak, akik sokat randiznak és elkötelezettek valamilyen férfias sportban, azok általában jobban preferálták a teltebb nőket. Másrészről azok a férfiak, akik a vékony hölgyeket részesítették előnyben, kisebb idomokkal, azok jellemzően anyagiasabbak voltak, akik a divatot is jobban kedvelték. Hmm..

Híres férfiak és csodás, teltkarcsú kedveseik

Beyonce megmutatta a világnak milyen dögösek is a nőies, domborulatai és a pasijának egyáltalán nincs oka panaszra! Úgy mint ezek híres férfiak, akik imádják gyönyörű, teltkarcsú kedvesüket: Jay-Z, Pierce Brosnan, Hugh Jackman, Kanye West, Clive Owen, Matt Damon, Robert DeNiro, hogy csak egy párat említsünk a hosszú listából.


  • +1
  • -0
  • 1 rating
1 ratingX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2023 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?