Profi modell akarsz lenni?

  • +4
  • -0
  • 4 ratings
4 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

2014 a nagy segg éve volt

A mainstream popzenében egyértelmű, hol kezdődött a nagysegg-fétis: az 1992-es Baby Got Back-kel, aminek a seggcsúcsokat ábrázoló klipjét be is tiltotta az MTV, mégis az év második legtöbb pénzt hozó dala volt.

Azóta sok víz lefolyt a farpofák között, és most már évente több nagysegg-himnusz is születik. 2013-ban a Major Lazer tisztelgett a buboréksegg előtt: a Bubble Butt nem kifejezetten politikailag korrekt klipjében vérszegény fehér nők próbálnak bénán bulizni, majd egy óriási fekete szuperasszony odarepül, és feltölti a seggüket. Onnantól nincs megállás, csak buli van:

Tavaly pedig már egy vékony nők ellen uszító, kirekesztő számmal, az Anacondával követelt nagysegg-uralmat Nicki Minaj (stílusosan a Baby Got Back farvizén evezve). Ebben már – felborítva a segg-statusquo-t – szó szerint elküldi a picsába a vékony nőket:

A 2010-es években sokat tett a műfaj népszerűségéért a twerkelés, aminek egyébként a legtökéletesebb paródiáját Miley Cyrus hozta, illetve a már pankrációra emlékeztető jamaicai daggering, meg az arcba mászó Surra de Bunda, azaz kb. seggel büntetés.

Mára a nagy seggek gyűjtőhelye az Instagram lett, olyan listák is vannak, hogy kik azok, akiket a seggük miatt követ mindenki. A seggszelfi (belfie) külön kategória lett (ebből is vannak toplisták), és már ehhez is van speciális szelfibot. Tavaly a Gawker írt arról, hogy egy másik seggorientált szexuális trend is feléledni látszik.

 


  • +4
  • -0
  • 4 ratings
4 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Profi modell akarsz lenni?
Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account