• +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

A duci nők jobbak az ágyban! – 2

A testalkat és a szexuális élet összefüggéseire világított rá két kutatás: az egyik szerint a teltebb idomokkal rendelkező nők sokkal jobb teljesítményt nyújtanak az ágyban, mint a vékonyak, előbbiek azonban fiatal lányként egyúttal sokkal nagyobb kockázatot is vállalnak.

jobbak az ágyban

Egy brit felmérésben a megkérdezett férfiak 89 százaléka gondolta úgy, hogy a teltkarcsú partner sokkal jobb az ágyban – áll a Sun című lap cikkében. Ezzel ráadásul a férfiak nincsenek egyedül, ugyanis a hölgyek 68 százaléka is úgy érzi, hogy a súlyosabb pasikkal élvezetesebb a hancúrozás.

Az ágyakat gyártó Silentnight nevű cég felkérésére elvégzett közvélemény-kutatásból az is kiderült, hogy a ducibbak sokkal jobban és többet próbálkoznak, és lényegesebben odaadóbbak a lepedőakrobatikában. Arra is fény derült, hogy a soványak ötször annyit forgolódnak álmatlanul, mint a súlyosabb egyéniségek.

A Pittsburgh Egyetem kutatói középiskolás lányok szexuális szokásait és önképüket térképezték fel. Megállapították, hogy a szexuálisan aktív túlsúlyos lányok és azok, akik magukat túlsúlyosnak látják, ritkábban használnak óvszert, mint a szexuálisan aktív normális súlyú lányok. Ezen kívül a túlságosan sovány lányok körében is ritkább az óvszerhasználat.

„Ez a mostani kutatás hozzájárulhat a fiatalok szexuális felvilágosításának kibővítéséhez, hiszen most már tudjuk, mennyire összefügg az önkép és a biztonságos szex” – nyilatkozta Dr. Aletha Akers, a Pittsburgh Orvosi Egyetem nőgyógyász segédprofesszora.

Forrás: Medipress


  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2023 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?