Egy nőt keresek 700×260

  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

A duci nők jobbak az ágyban!

Az már korábban is köztudott volt, hogy a telt idomokkal rendelkező hölgyeket a férfiak sokkal jobban kedvelik, mint a soványabb, piszkafa alkatú nőket.

csábítóak

Egy nemrégiben elkészült kutatás azonban, immáron azt is bebizonyította, hogy a duci nők sokkal jobbak az ágyban is, mint a vékonyabbak. Az eredmény megdöbbentő, hiszen a média és a divatvilága mindenáron a csont sovány nőket akarja ideálként feltüntetni, ám ennek ellenére a férfiak nagy része mégis a duci nőket kedveli.

A kutatást három társkereső oldal bevonásával végezték el, ahol összesen 3000 férfit kérdeztek ki. A kérdések főként arra irányultak, hogy milyen típusú nőket kedvelnek, illetve kinek, mi a nőideálja.

A megkérdezett férfiak jelentős része, egészen pontosan 89 százaléka azt vallotta, hogy a kerekded formákkal rendelkező nőket sokkal inkább kedvelik, mint a soványakat. Sőt, mindemellett az is bebizonyosodott, hogy a megkérdezett férfiak több mint fele, vagyis 58 százaléka azt mondta, hogy kifejezetten taszítónak látja a csont soványra fogyott hölgyeket.

Mi lehet az oka annak, hogy a férfiak jobban élvezik az együttlétet a duci nőkkel?

A szakértők véleménye szerint, a telt idomú, kerekded formájú hölgyek sokkal jobban megtestesítik a nőiességet, ezáltal pedig jobban fel tudják korbácsolni a férfiak vágyát.

Lássuk be, a kiálló csontok és a lapos keblek valóban nem túlságosan csábítóak! A megkérdezett férfiak azonban még ettől is többet árultak el a kérdőívek kitöltése során.

A kutatás végére ugyanis az is bebizonyosodott, hogy a férfiak azért is kedvelik jobban a telt nőket, mert szerintük a duci hölgyek sokkal odaadóbbak, érzékibbek és figyelmesebbek is az ágyban, mint a sovány társaik. Az elmondottakat pedig, nagy valószínűséggel a tapasztalataikra alapozták a férfiak.


  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Egy nőt keresek 700×260
Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?