• +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

A sovány lányok védelmében: akkor most a kövérség lesz a menő?

Ideálok jönnek-mennek, de úgy tűnik, egyvalami nem változik: minden kornak van egy szépségképe, aminek így, vagy úgy, de meg kell felelni, és aki nem illik a keretbe, az szégyellheti magát. Az elmúlt időszak a soványság kultuszáról szólt, és miközben a téboly már odáig fokozódott, hogy amúgy is csont sovány lányok éheztették magukat halálra, nem vagyok benne biztos, hogy a dolgok most jobb fordulatot vesznek.

skinny-plussize

Sok fórumon, a médiákban felmerül a kérdés, hogy az elkövetkezendő idők divatja a telt lányokat fogja favorizálni? 

Itt nem erről van szó, ám az is igaz, hogy a médiáknak mélyen benne van a “keze” ebben a témában és a lányok testalkatának a megítélésében. A telt lányok semmivel sem jobbak vagy rosszabbak a sovány piszkafa csajoknál, csak más a testalkatuk. hogy ennek mi az oka, előzménye, abba ne menjünk bele, de mindenképpen egy fontos tényező is szerepet játszik benne, az pedig az egészség. Sokan úgy tartják, hogy  a telt lányok, a kövér nők alapvetően az egészségtelen életmód miatt olyanok amilyenek, vagyis nincs oka senkinek elítélni őket.

Ám a férfiszem szerint sok esetben a telt lányok sokkal látványosabbak, sokkal életszerűbbek, mint a sovány társaik, de hangsúlyozom, ez a látásmód abszolút szubjektív, és ezért nem is tekinthető divatnak.

Real-Beauty

Más nézőpont szerint a telt nők, sokkal reálisabbak a hétköznapi emberek számára, hisz a lakosság nagy része súlyfelesleget tudhat magáénak, így ha a kifutókon, vagy a sokkal hétköznapibb médiában, reklámokban nem a deszka csajok a fő tényezők, hanem a telt lányok, akkor azt könnyebb elfogadni. Továbbá a divat és média körökben évtizedekig favorizált (túl)sovány lányok egyfajta diszkriminációt követnek el a testesebb nőkkel szemben, ami szintén nem helyes, de a mostani változások megadják a lehetőséget azoknak akik plusz kilókkal “büszkélkedhetnek” valamint azoknak, akik e plusz kilókat favorizálják.
Ám ne essünk át a ló másik oldalára, mert a valóban kövér nők, akik már formátlanná dagadtak, azok tényleg nem fognak részesedni a divat és a média kegyeiben, ők megmaradnak az orvosi szaklapok esetleírásaiban és a diétás magazinok sikersztorijaiban, ám egy biztos, hogy nem lesz menő a kövérség!

Ez a csatározás már nagyon rég óta folyik, és talán soha nem is lesz vége, mindenesetre meg kell adni a lehetőséget azoknak, akiket eddig ez az iparág kirekesztett.


  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

0 ❤️ Legyél Te az első, akinek Tetszik!
Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account