Fizetett hirdetés

  • +1
  • -0
  • 1 rating
1 ratingX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Celebek, akik divatba hozzák a telt idomokat

Mi értelme szomorú salátákon és csirkemellen tengődni, hogy az ember lefaragjon a nőies domborulatokból? Szerencsére egyre több híresség belátja, hogy nem feltétlenül kell fullszálkásra aszalódnia, mert így is büszke lehet a testére, és nem is rejti bő zsákruhák alá.  Lássuk a celebeket, akik szerint a bögyösfaros csajoknak is fel kell vállalniuk az alakjukat!

1. Shakira – amikor 2001-ben berobbant a köztudatba a Whenever, wherever slágerrel, még nagyon első fecskének számított bátran vállalt idomaival, amiket minden szégyenlősségtől mentesen rázott a klipjeiben.

Shakira2

2. Beyoncé – az asszonyi őserő aktuális szimbóluma a popszakmában. Arról énekel, hogy a világot a nők irányítják – az pedig valljuk be, nehéz meló, ha az ember lánya legyengült a diétától.

Beyonce

3. Nigella – végre egy nő, aki meri élvezni az ételeket, és egy brownie sütéséből is szoftpornót tud csinálni! És akinek a diéta azt jelenti, hogy csak péntek esténként iszik bort.

nigella

4. Kim Kardashian – a nő, akit a fenékmérete tett legendássá. Ráadásul amióta Kanye Westtel kavar, a stílusa is határozottan feljavult. A blogján megtalálható öltözködési tippjei szerint nyugodtan bevállalhatjuk a testhezálló, extra-nőies rucikat, homokóra alakunkat pedig látványos övekkel hangsúlyozzuk.

kim

5. Katy Perry – egyszerre bolondos és szuper-nőies, akiért ugyanúgy rajonganak a nyolcéves kislányok, mint az apukáik. Imádjuk a hajait, az őrült szettjeit, hogy bármikor képes poént csinálni magából, és hogy nem egy kórosan sovány példaképet állít a lányok elé.

Katy-Perry

6. Lana del Rey – az erősen megosztó, búgó hangú LDR tavaly robbant be a köztudatba. Az old Hollywood stílussal együtt pedig a Marilyn Monroe-i alkatot is népszerűsíti a rossznyelvek által csak hipszter Britney Spearsként definiált énekesnő.

lana

7. Kate Winslet – azon ritka színésznők közé tartozik, aki mindig is azt vallotta, hogy a a harmonikus testképnek nem feltétlenül van köze a kilók számához vagy a testzsírszázalékhoz. Annak pedig, akinek a kegyeiért Leonardo DiCaprio és Alan Rickman is esdett, bátran hihetünk!

kate-winslet

8. Scarlett Johansson – minden jónős toplista élén megtaláljuk, a rendezők a lábai előtt hevernek, rajongói oldalak tucatjai szólnak róla a neten. Belefér egy XS-es ruciba? Nem. Zavarja? Valószínűleg nem.

scarlett

9. Christina Hendricks – a pasik miatta nézik a Mad Ment. Meg a nők is, csak nem vallják be. Szuper stílus, lángoló vörös haj, és… hát igen. Az ikrek.

christina

10. Kerekes Vica – zárjuk a listát magyar vonatkozással: a szlovákiai magyar Vicát Christina Hendricks-hez szokták hasonlítani. Mostanában cseh rokonokban is ő játssza a férfiak végzetét.

vica

Várjuk a véleményeket, hogy szerintetek, kik esélyesek még erre a címre, kik azok, akik immár duciban nyomják?


  • +1
  • -0
  • 1 rating
1 ratingX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Fizetett hirdetés
0 ❤️ Legyél Te az első, akinek Tetszik!
Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account