Tess_Holliday_2
Happy Big Boobs 1

  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik! Nem tetszik!
0% 0%

Ellenállóbbak a betegségekkel szemben is a ducik

A duciságnak számtalan előnyét bizonyította már be a tudomány a közelmúltban, így a legfrissebb hírek szerint az erős testalkat mellé erős immunrendszer is dukál, ami azt jelenti, hogy a molettebb testalkatú emberek sokkal erősebbek és ellenállóbbak a betegségekkel szemben.

Jessamyn_Stanley_2

Ezt a korántsem hétköznapi előnyt a tudomány jelenlegi állása szerint a molettek elraktározott zsírtartalékai jelentik, amelyek nem csak szemrevalóbbá teszik őket a soványakhoz képest, hanem főként a betegségekkel szemben is ellenállóbbá teszik őket.

Ezt elsődlegesen annak köszönhetik a teltebbek, hogy a raktározott zsírréteg sokkal több hormont képes termelni, és sokkal több hasznos anyagot tud tárolni, ezáltal a ducik teste egészségesebb, testi folyamataik pedig jobbak és erősebbek.

Természetesen nem szabad átesni a ló túlsó oldalára, ezáltal a túl nagy zsírréteg már veszély forrása is lehet, így mindig figyeljünk oda arra, hogy egészséges testképünk megmaradjon, mert a túl sok zsír már előnytelen egészségügyi hatásokkal jár.

A tudósok egyébiránt a jeges éghajlatokon élő állatokhoz hasonlították a ducik szervezetének működését, ezáltal például a fókáknak is egy vékony zsírréteg veszi körbe testüket, ami nem csak a hideggel teszi őket ellenállóbbá, hanem a betegségekkel szemben is.

Kiemelten fontos, hogy a duci emberek még minimális zsírréteg esetén is úgy tudják kamatoztatni az ebben rejlő lehetőségeket, illetve előnyöket, ha mozognak. Ez alól egyedül a genetikailag öröklött túlsúly képez némileg kivételt, és nem a rossz vagy túl sok táplálkozásból fakadó, ellenben mozgásra – még ha az csak sétálás vagy rendszeres kerékpározás is – mindig nagy szükség van.

A teltebb emberek betegségekkel szembeni ellenálló-képességét egyébiránt a tudósok a szerotonin hormon termelésével magyarázza, amiről már korábban is számtalan esetben hallhattunk.

A teltebb emberekben ugyanis bizonyítottan sokkal több ilyen hormon termelődik, ami főként a hangulat javítását szolgálja, ezáltal véd az olyan mentális problémáktól, mint a depresszió, de a kutatók szerint az immunrendszer erősítésében is szerepet vállal. Mindez logikus, ha azt vesszük alapul, hogy a jobb közérzetű, vidám emberek sokkal egészségesebbek, mint társaik.


  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik! Nem tetszik!
0% 0%

SzexIndex 600×250
0 ❤️ Legyél Te az első, akinek Tetszik!
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2021 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account