• +10
  • -0
  • 10 ratings
10 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Hatalmas seggek

A Hatalmas seggek a dundi csajok fenomenálisan izgató testrésze. Nélkülözhetetlen örömforrás egy férfi számára. Egy husi nő jó segg nélkül nem lehet elég kívánatos és szexi. Képzeljetek el egy testes lányt hatalmas mellekkel és nagy hassal. Olyan, mintha előre akarna bukni. Aránytalan és nem vonzó. De ha van hátul domborulat, akkor tökéletes a balansz és arányos a test, a sok plusz kiló ellenére is.

Hatalmas seggekAllie Pearson a cicis Baba

Boldog karácsonyt

Az, hogy kinek van a legjobb segge a világon, kb. olyan értelmetlen kérdés, mint az, hogy melyik a világ legjobb autója. De a jó popó fogalmának is vannak általános kritériumai. Nincs olyan hímnemű egyed, aki ne szeretné a jó seggeket, de a jó fenék fogalma teljesen más értelmet nyer egy 55 és 80-90 kilós csajnál. Gondolom senkinek se kell elmesélnem, hogy milyen érzés egy husi lány seggét paskolni, markolászni, masszírozni.. Van úgy, hogy legszívesebben beleharapnál, mint egy lédús gyümölcsbe, mert csurog a nyálad a látványtól.. A popsi formája meghatározó testsúlytól függetlenül.

Hatalmas seggek

A második legszebb segg

A második legszebb segg

Általában a kerekebb, domború hátsó a nyerő, szép íves, viszonylag feszes formákkal. Azonban ezen a téren hatalmas különbségek vannak a csajoknál, különösen a husiknál. Egy majd 100 kilós csajnak bizony lehet formásabb a feneke, mint egy 70 kilósnak. És ez fordítva is igaz. Az izom jelenléte a popsiban nélkülözhetetlen, hisz ez adja meg a formát. Egy dundi csaj hátsója testsúlytól, alkattól, életmódtól függően gyakorlatilag ezerféle formát ölthet. Hogy szemléltessem a dolgot, most górcső alá vesszük kilenc duci csaj seggét. Ezek a lányok kb. 70-90 kg-ot nyomnak, formásak, nem aránytalanul elhízottak, igazi chubby kategória. A fenekük azonban más és más…

Hatalmas seggek Hatalmas seggek Hatalmas seggek

Van, akié kifejezetten feszes, van akié hihetetlenül púpos, aztán van itt formás, de elképesztően nagy popó és van kisebb méretű is. Valamelyik csaj seggén sok a zsír, van akié izmosabb, míg a másiké narancsbőrösebb vagy éppen laposabb.


  • +10
  • -0
  • 10 ratings
10 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2023 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?