• +14
  • -0
  • 14 ratings
14 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Hogyan kell ápolni a nagy melleket

Dors Feline bemutatja nekünk hogyan kell ápolni a nagy melleket

Sokakban fel sem merül a kérdés, pedig a nagy mellek ápolása legalább olyan fontos napi szükséglet, mint a kézmosás. A folyamat lényegében nagyon egyszerű, szükségeltetik hozzá két nagy mell, két finom kéz, és egy megfelelően finom bőrápoló olaj, de ez helyettesíthető valamilyen krémmel is, bár a látvány szempontjából az olaj az ideális.

Lássuk a főbb lépéseket.

1. Válasszuk ki az ápolandó melleket, és a hozzá való olaj(oka)t. Meg kell határozni, hogy az ápolandó felülethez mennyi olajra van szükség.

GIF Válasszuk ki az ápolandó melleket

2. A következő lépésben kissé meg kell dörzsölni a mell bőrét, kiváltképp a bimbókat, hogy a melltartó okozta szorítás egy kicsit fellazuljon.
GIF meg kell dörzsölni a mell bőrét

3. Ezek után távolítsunk el minden felesleges ruhát, mert az olaj esetleg foltot hagy maga után, amit nehéz eltávolítani.
GIF távolítsunk el minden felesleges ruhát

4. Itt az idő a kiválasztott olajat eljuttatni a mellekre, ügyelve, hogy ne legyen túl sok, ám elegendő mennyiség jusson mindenhová.
GIF olajat eljuttatni a mellekre

5. Ezután az olajat egyenletesen kenjük szét a melleken, majd intenzív de kíméletes dörzsöléssel, masszírozzuk bele a bőrbe.
GIF kenjük szét a melleken

6. Ha szükségesnek látjuk, ismételjük meg a 4.  és 5. lépést mindaddig, amíg a bőr már nem szívja magába az olajat.
GIF ismételjük meg

7. Ha a mellek olajozásával már végeztünk, akkor jöhetnek a további részek, amiken a fentebb leírtak alapján kell az ápolást végezni.
GIF jöhetnek a további részek

Az itt leírt mellápolást ajánlatos naponta elvégezni, de a bátrabbak csinálhatják a partnerük segítségével, ami így egy kicsit több időt vesz igénybe, de mindenképpen kellemesebb a hatása. Akik az olajos ápolási eljárást már kellő alapossággal elsajátították, azok az olaj helyett bátran használhatják a partnerük friss és forró spermáját is, így a dolog mindkét fél számára kellőképpen kielégítő lesz.

 

 


  • +14
  • -0
  • 14 ratings
14 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Profi modell akarsz lenni?
Tags:
1 Comment
  1. […] Kattints ide ha tovább akarod olvasni a cikket! […]

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?