Lucy Laistner: egy tini cici, amit nem fogsz elfelejteni - Puncimókus

  • +19
  • -0
  • 19 ratings
19 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Lucy Laistner egy tini cici, amit nem fogsz elfelejteni

A tini cici, a 18 (2019) éves Lucy Laistner főiskolai hallgató és egy szomszéd lány, akit a természet bőségesen megáldott mellekkel. Nagyon szeretett volna fényképeket és videókat forgatni, és lám eljött ennek is az ideje.
Lucy azt mondta, hogy a „fétise” a nagy melle. Követi és csodálja Demmyt, Cheryl Blossomot, Korina Kovát, Codi Vore-t, Hitomit, Annabelle Rogerst és a nagy mellű világ más prominens neveit. Lucynak jó ízlése van.
„Szeretem kiemelni a melleimet. sokan meg is kérdezik, hogy egy tini cici hogy lehet ennyire nagy.” – mondta Lucy, aki kedves és csendes karizmával rendelkezik. „Szeretek szűk pólót viselni melltartóval vagy melltartó nélkül. Imádom a melleimet és a figyelmet. Lucy ki akar próbálni minden pozitívumot, amit az élet kínál. A kamerázás az egyik olyan dolog, amire várt, és most itt van.

TÖLTSD LE MOST A TELJES SOROZATOT, AMI 100 KÉPBŐL ÁLL!

Mit szeretsz a szexben a legjobban?

Nincs olyan amit a legjobban szeretek, ám mégis… Azt szeretem ha jó sok van belőle. Imádom minden módon felizgatni a fiúkat, és nagyon élvezem, ha ezt ők viszonozzák is. Felizgat már a gondolata is annak, ha izgatónak látnak, és ennek a jeleit is megmutatják. Nincs is annál izgalmasabb dolog, mint amikor egy férfi a magáévá tesz, és én hagyom magam, amitől szárnyalok és egyfolytában orgazmusom van.

Mi a kedvenc szexjátékod?

Erre könnyű válaszolni. A mellem. Nagyon érzékeny, egyszerűen élvezem ha kényeztetik. Ha éppen nincs partnerem, akkor én magam szoktam simogatni, markolni, és csipkedni. Egyszerűen imádom a melleimet, annyi gyönyört tud okozni, hogy az szavakkal le sem írható. Persze a legjobb az, ha más kényezteti. A mellemen kívül a másik kedven játékom a nedves puncikám, ami naponta kényeztetek, mert sok örömet tud okozni. Ezen kívül van néhány szexjátékom is, amit rendszeresen használok is. Szeretem az anál játékokat is, már ezzel egy kicsit óvatos vagyok, nem mindenkinek engedem meg, hogy a hátsó bejáraton kényeztessen, ám amikor egyedül játszom, akkor mindent megengedek magamnak, ami épp jól esik.

Ja, és persze szeretem a fotózást, és a kamera előtti szerepjátékokat. Ezek az események mindig színt visznek az életembe, mert tudom, hogy amit megmutatok, az mások számára is élvezetes.


  • +19
  • -0
  • 19 ratings
19 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2023 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?