• +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Meddig szép egy telt nő?

Ez a kérés valójában csak elvi kérdés, ugyanis ahány ember, annyiféle választ kapnánk. 

Most mégis megpróbáljuk meghatározni azokat a nem hivatalos nézőpontokat, ami egy telt nő esetében szépnek számít, és mi az ami már nem. Persze ez is csak szubjektív…
Ha bárki magára ismerne, abban nincs semmi személyes, pusztán csak a formákat és a méreteket vesszük szemügyre.

1. Van derekad vagy nincs? Az ideális méret/forma szerint a nőnek homokóra alkatúnak kellene lennie, ez vonatkozik a vékony csajokra és a husikra egyaránt, csak a méretek különböznek. Ha ez a forma már nem érzékelhető, vagyis a derék körmérete csípő vonalában vagy esetleg azon kívül van, ilyen esetekben a szépség már csak nagyon szubjektív.

form-1

2. Melyik van előrébb? A pocak vagy a mellek? Mindaddig, amíg a mellek előbbre állnak mint a pocak, addig jó, de ha a pocak mérete a mellek vonala előtt van, az már nem mondható ideálisnak. Ez alól kivétel lehet az, ha valaki pont a nagy pocakot részesíti előnyben.

Melyik van előrébb?

3. A fenék mérete. Erre a méretre nincs felső határ, csupán az esztétika, és a szubjektív megítélés alapján lehet eldönteni hogy tetszik vagy sem. mOndhatni, minél nagyobb, annál jobb. Egy szempont azért mégis csak van, mégpedig, hogy legyen miről beszélni, tehát a fenéknek legyen kiterjedése, és ne legyen lapos.

A fenék mérete

A fent említett dolgok pusztán alapjául szolgálnak, hogy mindenki megítélése, hogy saját magának vagy a partnerének a méretei, kiterjedései milyen mértékben lehetnek esztétikusak, és kívánatosak. Általános irányt képtelenség megállapítani, hisz ahány ember annyi forma. és hogy kinek mi a “bejövös” az pedig nem teljesen esztétikai kérdés, hisz az ormótlan/formátlan hájtömegek is vonzóak lehetnek a pasik szemében, pont úgy ahogy a piszkafa csajok.
A könnyebb megértés végett, legyen ez az útmutató a szerkesztők saját véleménye, ami alapul szolgálhat mindenki számára. És legvégül a válasz a legelső kérdésre: A nő addig szép, amíg szépnek látod!

H a több szemléltetésre vágysz, akkor nézz körül itt!

 


  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2023 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?