• +22
  • -2
  • 24 ratings
24 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
91.7%8.3%

Nagy csöcsök, hatalmas seggek, és mindig csak a szex

Akit érdekel a téma és rákeres a neten, az esetek 99%-ban csak szex bukkan fel, a maradék 1% pedig a végletekig lerágott csont, az öltözködési tippek a duci lányoknak. Valójában a duciság, vagy kövérség, nem csak a szexről szól, és az öltözködést is megoldottuk eddig mindig.

Ebben a témában a legfontosabb infó az lenne, – lehetne, – ha a duci lányok mondanák el, hogy hogyan élik meg azt hogy ilyenek, a mindennapok hétköznapiságától kezdve a probléma megoldásig, egészen addig a pontig, amikor megosztjátok velünk, hogy miért jó ducinak lenni, avagy miért nem.

A duciság témakörében ha a férfiakat kérdezzük, akkor szinte csak a szex jut eszükbe, ám ha a duci csajok véleményét kérdezzük, akkor…

És most itt következik az a rész, ahol átugorva a felesleges bevezetést, megkérjük a duci lányokat hogy meséljenek arról, hogy miért!

Eddig a média irányította a gondolatainkat, meghatározva, hogy ki milyen, most vegyük át az irányítást, és mondjuk el a világnak, hogy mi a valóság, és mi nem az. Egy biztos, hogy a duci lányok sokkal szebbek, mint a vézna csajok, aki ezzel nem ért egyet, annak bocsi.

Szóval Lányok!
Mondjátok el, hogy miért! Várunk sztorikat, élményeket, nézőpontokat, de akár küldhettek képeket és videókat is.

Email címünk: puncimokus.com@gmail.com

a duci lányok sokkal szebbek


  • +22
  • -2
  • 24 ratings
24 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
91.7%8.3%

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?