Fizetett hirdetés

  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Nem kövérek vagyunk, hanem remekbe formáltak!
A média meghatározza az embert. Divatot teremt, majd tönkretesz, mondhatni eltipor, de később visszahoz, újjáéleszt egy rég elfeledett korszakot, és az ember vagy követi, amit diktál, vagy elbukik…

Divatot teremt,

Tess Holliday a legnagyobb és legszebb a kategóriában!

 

…és kint reked egy olyan helyen, ahol lenézik, mert nem olyan, mint a többi, nem úgy egyedi, ahogy azt megmondják és nem modellalkat, ahogy a társadalom elvárná. Pedig egy telt nő erotikát sugároz, hisz senki nem látott még vékony hastáncost, nem igaz?

Egy közösségi oldalon pár éve jött létre egy csoport azzal a céllal, hogy elfogadtassa az emberekkel a telt nőket is. Az oldalon naponta kerülnek ki képek olyan lányokról, nőkről, akik elégedetlenek az alakjukkal, önbizalom hiányba szenvednek még úgyis, hogy már párkapcsolatban élnek. A hozzászólások közt egy olyan se olvasható, ahol pocskondiáznák a képen szereplőket, lekövéreznék, épp ellenkezőleg, a szépségüket csodálják.

Ha az igazi férfi a telt idomokat szereti, mert csak a kutya játszadozik csonttal, akkor miért van mégis az, hogy az üzletekben csak kisméretű ruhák vannak, és a molettebb külsőre már a kevésbé divatos, lehetőleg mindent takaró felsők lógnak csak a polcokon?

A régi idők ábrázolásaiban a nők mindig teltek voltak, sose valami sovány, csontkollekciók. Elég csak a Vénusz figurákra gondolni, ahol a mell, és a csípő volt a hangsúlyos.

De nem kell olyan régre visszanyúlni, hisz máig a legszebb nőként tartják számon Marilyn Monroe-t, aki szintén nem a sovány nők táborát erősítette, egy szex szimbólum volt, kerek fenekével, és formás kebleivel.
Évszázadokkal ezelőtt az volt csak kövér, aki úgymond megengedhette magának, akit felvetett a pénz, a jólétet jelentették a súlyos zsírpárnák.

Manapság, aki gazdag, az egészségesen étkezik, sportol, és úgy formáltatja magát a plasztikai sebészekkel, mint egy gyerek a gyurmabábút.
Aki kövérebb az átlagnál, az pedig depressziós, boldogtalan, önbizalom hiányos, és ez a mai világ legnagyobb problémája!

Az önbizalom hiány legfőbb okozója a média, a társadalom, ami ítélkezik minden és mindenki felett és a plasztikai sebészek, akiknek a tökéletesség a szimmetrikusságban mérhető, ami fizikai képtelenség. Az egyik szemünk mindig kisebb lesz, ahogy a melleink se lesznek egyformák soha.

Egy telt nő nem csúnyább, mert van rajta pár kiló fölösleg, lehet ő is ugyanolyan bájos, valakinek lehet ő az igazi, a legtökéletesebb, és a leggyönyörűbb. Máig megrökönyödést vált ki az a tény, hogy a legsármosabb Bond férfi, Pierce Brosnan felesége egy telt nő. A 007-es többször is elmondta, hogy neki ő a legszebb nő a földön, és szereti minden plusz kilóival együtt.

Pierce Brosnan felesége egy telt nő.

Ha megfigyeljük, pár éve már Hollywood is nyit a molett nők felé, nem egy színésznő az, aki telt alakjával hódít a vásznon. Elég csak Rebel Wilson-ra gondolni, vagy Melissa McCarthy-ra. Ám itt is beigazolódik, hogy a médiának nagy ereje van, hiszen ahogy a tévében is molett lányokat mutatnak, és egyre nagyobb teret hódít a Plus Size szépségverseny, úgy az emberek is kezdenek elfogadóbbak lenni. Bár a média hatalmi visszaélése, egy másik történet.

Mindig voltak és mindig is lesznek telt nők, van, akik nem tehetnek a fölös kilókról, van, aki szimplán csak szeret enni és nem szeret mozogni. De egy biztos, nem szabhatjuk meg, hogy mit szeressen! Ha létezik olyan pornófilm is, amiben telt lányok a szereplők, akkor el kell fogadni, hogy van, aki őket találja szépnek. A lényeg, hogy el kell fogadni a másikat és nem eltiporni, amiért nem olyan, mint mi vagyunk. Fiatalokat tehet tönkre az, ha kiközösítik a súlya miatt, és a legrosszabb esetben ezek a pszichikai problémákon kívül, öngyilkosságig is fajulhatnak.

Csak egy statisztikán megfigyelve a főiskolára járó nők tudatosabban és egészségesebben étkeznek, mint a férfiak. A főiskolás férfiak 45,2 százaléka túlsúlyos vagy elhízott, míg ez a nőknél csak 13,9 százalék. Mindezek mellett a nők 57,4 százaléka le akar fogyni, míg a férfiak csak 28,6 százalékban elégedetlenek súlyukkal. A nőknek mindig adnia kell magukra, ez tény és való, de egy átlagosnál súlyosabb lány is lehet ugyanolyan csinos, nem mellesleg, egy telt nőnek sokkal teltebb mellei is vannak, mint egy vékonyabb társának. És köztudott, hogy a férfiak imádják a női melleket, amióta édesanyjuk szoptatta őket.

Ami biztos, egy telt nő sokkal több szeretetre képes, sokkal viccesebb, jobb kedvű, mint soványabb társai, akik a kalóriákat számolgatják, és zöldségeket rágcsálnak. Ugyanis egy telt nő élvezi az életet, nem törődik azzal, hogy mennyi zsír van egy hamburgerbe, szereti a hamburgert, és olykor dupla hússal gyűri le az utolsó falatokat is. A depresszió, és az önbizalomhiány csak azért alakulhat ki náluk, mert akik irigylik tőlük ezt az igazi mosolyt, megpróbálják tönkretenni őket.  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Fizetett hirdetés
0 ❤️ Legyél Te az első, akinek Tetszik!
Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account