Ámor Randi

  • +1
  • -0
  • 1 rating
1 ratingX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Rendőr-gyakornokból Plus Size Modell

Curvy Kate fehérnemű gyártó cég, nem alkalmaz profi modelleket, ehelyett új arcokat keres, és a győztes egy éves reklámszerződést kap.

A 21 éves Sophia Adams, rendőrgyakornokot, aki mostantól azt is beleírhatja az önéletrajzába, hogy „plus size modell” hiszen épp most nyerte meg a Curvy Kate Star in a Bra pályázatát. Vagyis egy olyan, fehérneműs szépségversenyt, amit olyan hölgyek számára írtak ki, akik méretben jelentősen eltérnek azoktól, akiket a divatipar hagyományosan preferál. A pályázaton csak olyan lányok indulhattak, akiknek melltartókosara nagyobb a D méretnél. Sophia Adams például 85K melltartókat visel.

Sophia Adams

Sophia Adams

A faital lány nyereménye, hogy ő lesz a Curvy Kate márka 2016 tavasz/nyár katalógusának főszereplője, de valószínűleg további felkérések is várnak majd rá, ugyanis máris megkereste őt a Bridge Models, Nagy Britannia egyik legmenőbb plus size ügynöksége.

A pályázati adatlapján Sophia azt írta, hogy azért indult, mert egy kis önbizalmat szeretett volna meríteni: „sok problémám volt a testemmel, a méreteimmel, folyton szerettem volna megváltozni, de ahogy idősödtem, rájöttem, hogy a csak az számít, hogy szeressem magam, és a testemet úgy tiszteljem, mint egy templomot.”

Sophia Adams

Sophia Adams

Miután megnyerte a versenyt, Sophia egy interjúban azt nyilatkozta: „pozitív üzenetet szeretnék küldeni a világon az összes nőnek, hogy minden méret, és minden forma gyönyörű. Mindenkinek vannak a testén pontok, amiket szeret, és olyanok, amiket ki nem állhat, de soha sem szabad elfelejtenünk, hogy minden egyes négyzetcentimétere része mindannak, akik vagyunk.

forrás: www.dailymail.co.uk


  • +1
  • -0
  • 1 rating
1 ratingX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Profi modell akarsz lenni?
Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account