Rólunk

A szerkesztők és a közreműködő partnerek egybehangzó vélemény szerint a telt nők gyönyörűek!

A célunk a weboldallal, hogy egy csokorba gyűjtsük a telt lányokat, kortól és súlytól függetlenül. A tematika kialakításánál tétováztunk egy kicsit, hogy mennyi legyen benne a szex, és mennyi legyen a hétköznapi tartalom, de igazából nem tudtuk elválasztani egymástól a kettőt.

A központi téma a nők, kiemelten a telt nők, akik bizonyos szempontból kiemelt pozícióban vannak, a sovány társaikhoz mérten, más szemszögből pedig hátrányosan vannak megkülönböztetve, ennek a részleteibe nem mennék bele.

Az oldal a nőkről szól, de a látogatók javarészt mégis férfiak, hisz ők azok, akik e látvány-inger kombinációnak a valódi élvezői. Aki nem az vessen magára. Férfiszemmel nincs tabu e területen, hisz melyik pasi nem csorgatná a nyálát egy szexi duci nő láttán, és ha már itt van csorgó nyállal, melyik mondaná azt hogy ennyi és ne tovább. Ez az oka, hogy bekerült a szex is az oldalakra, ám ha női szemmel nézzük a dolgot, akkor ez a döntés lehet hogy nem a legjobb, hisz ők nem szívesen jelennek meg az ilyen tartalmak mellett, de persze ez alól is van kivétel.

Nem titkolt célunk, hogy az olvasóktól is szeretnénk kapni olyan tartalmakat, amit az oldalakon közzétehetünk, hisz a weboldal, tulajdonképpen nektek készült, nektek, akik szeretnétek megmutatni magatokat, és nektek, akik lapozzátok.

Nem célunk hogy „szexoldal” legyen a puncimókus, de a szex hiánya miatt sem szeretnénk szégyenkezni, ám ebben a kérdésben talán nincs is helyes válasz, hisz ahány látogató annyi vélemény.  Éppen ezért szeretnénk az olvasók véleményét kérni, hogy e tekintetben vajon mi a helyes, mi a járható közép út, hogy a legtöbb elvárásnak meg tudjunk felelni.

Készítettünk egy kérdőívet is, aminek a kitöltésével hozzá tudsz járulni, hogy az oldal még jobb legyen, hogy még több látogató ízlését kielégítse. Ha van néhány perced, kérlek töltsd ki. ITT!

Kérdések, észrevételek, – a kapcsolati oldalon írjatok.

Tovább kellemes időtöltést.©2023 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?