• +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Senki nem mondja egy sovány férfira, hogy nullás méretű

Felicity Haywardot, a brit plus size modellt egy diszkóban fedezte fel a Vogue fotósa, mert annyira hasonlított Anne Nicole Smith-re.

Felicity Hayward a babaarcú dundi lány a következő bizonyítéka annak, hogy az XL-méret is tarolhat. A huszonöt éves modell Nagy-Britanniában már sztár, a Vogue magazin szerint pedig ő a „brit bomba”.

Felicity teljesen véletlenül lett modell. Fényképésznek tanult, és hátrányos helyzetű gyerekeknek tanított rajzot. Két évvel ezelőtt elment a barátaival táncolni. Éppen Diana Ross egyik dalára rázta, amikor megszólították. A Vogue fényképésze, Miles Aldridgeugyanis olyan modellt keresett, aki Anna Nicole Smith-re (amerikai színésznő és modell) hasonlított.

Felicity Hayward

Felicity Hayward

A fotók megjelenése után több ügynökség is megkereste, egyik szerződést kapta a másik után, már rajztanári állását is fel kellett mondania. Ő az első pluszos méretű modell, akit egy divatcég tévés reklámkampányában is láthatunk.

Jellegzetes platinaszőke haját tizenöt éves korában találta ki. Már tinédzserként az ötvenes évek divatja vonzotta, ezért is döntött a feltűnő Marilyn Monroe-stílus mellett, de igazi példaképe a nagymamája. „Stílusomat úgy jellemezném, hogy napjaink Jane Mansfield-je, aki a ruhatárát felfrissítette John Waters filmjeinek kosztümjeivel”.

Állítása szerint mindig is nagy feneke volt, de az igazi rubensi gömbölyded vonalak az évek során rakódtak rá. Mivel boldognak tartja magát, soha nem érezte szükségét annak, hogy lefogyjon. Ha mégis megtenné, szerinte már nem lehetne ugyanaz a személy, mint most.

„Nagy hiba, hogy mi nők csak két méretet ismerünk: sovány vagy kövér, nullás vagy pluszos méret. Ez szörnyű. Senki nem mondja egy sovány férfira, hogy nullás méretű. És hallotta már valaki a pluszos méretű férfi kifejezést? Nem! Tehát miért kell a nőket a ruhaméret alapján kategorizálni” – nyilatkozta egyszer felháborodottan.

Úgy véli, a pluszos méretű modelleket ma már jobban elfogadják, mint néhány éve. „Csak azt tudom a fiatal lányoknak tanácsolni, akik modellek akarnak lenni, hogy bízzanak magukban! Készíttessetek magatokról szép fényképeket és mutatkozzatok be az ügynökségeknél. Aki nem kockáztat, nem is nyer semmit” – motivál Felicity Hayward.


  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2023 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?