• +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Szexibbek a telt nők

Megmutatjuk, hogy a telt idomok nemcsak szépek és szexik tudnak lenni, de még a kifutón is megállják a helyüket. Leáldozóban a piszkafa modellek karrierje!

A csontváz, beteges kinézetű modelleket el lehet felejteni, az igazi férfi tudja, hogy a valódi szépség nem nullás méretű – írja egy nemzetközi, férfiaknak szóló honlap. A plus-size modellek növekvő száma újraírja, hogy mit tart a társadalom szépnek és a heroinista kinézetű szupermodellek állása hamarosan veszélyben lehet. A plus-size modellek többsége még viszonylag ismeretlen, de reméljük, ez megváltozik. A gömbölyű modellek top 10-es listájára olyanokat válogattak a férfiak, akik a legsikeresebbek és ambiciózusak. Ezek az egészséges, testes lányok a piszkafák igazi konkurenciái lehetnek.

Whitney Thompson

A top 10-es lista első helyezettje Whitney Thompson (2009, 2011, 2014)

Önmagunk elfogadás, a pozitív gondolkodás sokszor fontosabb, mint a kilók száma. Itthon sajnos sok nő önértékelése alacsony, azok, akik pedig teltebbek, még több gátlással küzdenek. A kifutók és magazinok világában megjelenő vékony testalkatú lányok csak még több belső konfliktust okoznak azoknak, akik nem XS-es méretűek. Pedig aki szereti saját magát, elfogadja a testalkatát, hamarabb megtalálja belső békéjét és ezáltal mások is szívesebben keresik társaságát.

A plus-size modellek pár éve bukkantak fel a kifutón, először nagy tervezők gagként szerepeltették őket, de azóta egyre több divatrendezvényen jelennek meg. Szerencsére. A sikerük valószínű oka, hogy egy átlagos nő jobban tud azonosulni olyan modellel, akinek méretei hasonlóak az övéhez.

A gömbölyű idomok inkább sugároznak egészséget, életörömöt, mint a csontos kinézetű, a magazinokban sokszor még vékonyabbra retusált modellek. A teltkarcsú modellek akkor jelentek meg, amikor már egyre több embernek elege lett a „tökéletesből” és nagy sikert érnek el azok, akik meg merik mutatni gömbölyű hasukat vagy nagyobb popsijukat is. A plus-size kategóriában a modellek világában már jelentős magyar sikerek is születtek.

Szilágyi Vivien Plus Size modell

Szilágyi Vivien Plus Size modell

Szilágyi Vivien Plus Size

A testalkat sokszor adottság kérdése, legyünk vékonyak vagy dundik, fontos, hogy tisztában legyünk az adottságainkkal és a lehetőségeinkkel, a fogyásban pedig reálisak a vágyaink. Higgyük el végre, a férfiaknak tetszenek a telt idomok!


  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Profi modell akarsz lenni?
Tags:
1 Comment
  1. […] (forrás: Puncimókus-com) […]

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?