Szex és Randi

  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Telt nőknek is jól áll a fürdőruha!

A meleg nyári napok öltözködés szempontjából nagyon sok nő számára jelentenek problémát. Azoknak pedig különösen, akik több-kevesebb pluszkilóval küzdenek. De nem az a megoldás, hogy elrejtőzködünk, és zsákokba bújva vészeljük át ezt a 3 hónapot!

plus-sized-swimsuit

Fürdőruha-választás

A homokóra alkatú lányok (azok, akiknek van derekuk) minden további nélkül felvehetnek bikinit. Nagy divat a magasított derekú alsó is, ami takarja a problémás részeket.

A nagyobb konfekciómérettel megáldott nők általában az egyrészes fürdőruhát részesítik előnyben, ami igazán kényelmes, és ma már egyre inkább divatos is. Sok cég gyárt igazán trendi, stílusos fürdőruhákat 42-esnél nagyobb méretben is.

plus-sized-swimsuit

Maxi és Mini

Az idei nyáron is trendinek számít a maxiruha, amely ápol és eltakar, szuperkényelmes, sőt többféleképpen viselhető. Míg egy farmerkabáttal és egy saruval igazán laza viselet, magas sarkúval és blézerrel máris elegánsabb hatást kelt.

Nem szabad félni a sortoktól és a szoknyáktól sem. A ceruzaszoknya könnyű pamut­anyagból szinte mindenkinek jól áll, ha pedig farmer rövidnadrágot szeretnénk felvenni, akkor ne akadályozzon meg minket semmi és senki, párosítsunk hozzá egy magas sarkút és egy tunikát, máris szuper trendik lehetünk, bárhova is megyünk.

Bőven és gazdagon

Divat az oversize, azaz a bő szabású felső. Ezekkel azonban vigyázni kell, tartsuk be az aranyszabályt: ha alul bő, felül legyen szűk a szabás, ha felül bő, akkor alul legyen passzos.


  • +0
  • -0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
0%0%

Ámor Randi
Tags:
1 Comment
  1. […] forrás: Puncimókus […]

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account