• +6
  • -0
  • 6 ratings
6 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Teltkarcsú nők dicsérete – Curves (idomok)

A (túl) sovány nők feltétlen dicsőítésének korszaka talán lassan véget ér, aminek csak örülni tudunk, hiszen fő a változatosság. Ennek jegyében mutatunk ma be egy érdekes ötletet, melyben egy New York-i divatfotós kifejezetten teltkarcsú hölgyeket mutat be a maguk (sok esetben) meztelen valójában.

Hála istennek változóban az a kép, amilyennek a média és a divatvilág lefesti a nőket, egyre több a pluszos modell, talán lassan mindenki elfogadja majd, hogy az emberek (nőké és férfiaké egyaránt) nem olyan, amilyennek az elmúlt egy-két évtizedben elhitetni akarták.

Ezért is fontos a New Yorkban élő divatfotós, Victoria Janashvili kötete, melyben teltkarcsú hölgyeket mutat be, sok esetben ruha nélkül. A Curves (Idomok) című könyvben sem hazudtolja meg magát a korábban már a GQ-nak, a Maximnak, az Esquire-nek és a Cosmopolitannek dolgozó fotós, hiszen most is szeretné formálni azt, ahogyan a társadalom a dúsabb idomú hölgyekre tekint.

Victoria Janashvili azt írja a Kickstarter oldalán (ahol pénzt gyűjt a projektre), hogy mindig is az volt a célja, hogy a vékony modellek helyett a normális testalkatúakat állítsa a reflektorfénybe:

„A saját projektjeimben mindig az egészséges testalkatú nőket fotóztam, akikkel a befogadó is inkább közösséget érezhet”.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a divatlapok és általában véve a média is elkezdte magáévá tenni az egészségesebb nő képét, ezért is hiszek nagyon abban, hogy ez a könyv előre tudja mozdítani ezt a változást” – fogalmaz a művész.

A képeken olyan híres plus-size modellek szerepelnek, mint Denise Bidot és Marina Bulatkina.

forrás: www.victoriajanashvili.com

Denise Bidot és Marina Bulatkina.
Denise Bidot és Marina Bulatkina.


  • +6
  • -0
  • 6 ratings
6 ratingsX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

©2023 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

Forgot your details?