Szex és Randi

  • +1
  • -0
  • 1 rating
1 ratingX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Többször szexelnek a telt nők

Egyre több az öntudatos molett lány és asszony. Nemcsak a divat terén, de a szerelem dolgában is – ezt bizonyítja egy német közvélemény-kutatás, miszerint náluk az ágyban is minden gömbölyű.

A sokak számára meglepő eredménnyel zárult felmérésben több mint ötezer öt és húsz kilogramm közötti súlyfelesleggel rendelkező hölgyet faggattak szexuális életéről.

A válaszokból többek közt a következők derültek ki: 85 százalékuk roppant mód élvezi a szexet, s 47 százalékuk állítja, hogy minden alkalommal van orgazmusa. Összehasonlításképpen nem árt tudni, hogy az „ideális” alkattal büszkélkedő nőknél az utóbbiak aránya mindössze 29 százalék.

Másképp karcsú van mibe kapaszkodni

Másképp karcsú van mibe kapaszkodni

A dundik ráadásul sokkal gyakrabban bújnak össze párjukkal, a kérdőívek tanúsága szerint 38 százalékuk hetente kétszer-háromszor, 18 százalékuk hatszor, két százalékuk pedig naponta szeretkezik kedvesével. Szintén a viszonyítás kedvéért: az átlag ezen a téren a heti két alkalom. A teltkarcsúak ráadásul többször jókedvűek, és párjuk is gyakrabban elégedett velük, mint soványabb nőtársaikkal.

A szakemberek szerint ennek több oka is lehet. Egyrészt a kerekdedek általában többet tesznek egy kapcsolatért. Másrészt gyakrabban törik azon a fejüket, hogyan varázsolhatnák vidámabbá a maguk és társuk életét, ez pedig harmonikusabbá teszi a személyiségüket, és izgató kisugárzást is kölcsönöz nekik.


  • +1
  • -0
  • 1 rating
1 ratingX
Tetszik!Nem tetszik!
100%0%

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

©2022 Puncimókus.Com 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account